Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije 2019

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Veliko zanimanja za pasivno hišo Jelovica


Zaradi obilnega deževja sicer nekaj obiskovalcev manj. Hiša Trend 182 je požela lepo zanimanje. Vprašanja predvsem o prednostih gradnje lesene montažne hiše in postopkih pridobivanja nepovratnih sredstev.


Obiskovalci, ki so zaradi močnih nalivov v petek uspeli priti na ogled pasivne hiše Trend 182, so se v hiši dobro počutili in dobili koristne informacij iz prve roke. Najbolj so jih zanimali postopki in možnosti subvencij Eko sklada in prihranki, ki jih nizkoenergijska ali pasivna hiša ponuja v času obratovanja. Hiša Trend 182, ki smo jo predstavili tokrat, je odličen primer, saj lastnik ob zaključku gradnje lahko pričakuje sredstva Eko sklada v višini 11.500 evrov, ki so zanj že rezervirana.

Postopki za pridobitev nepovratnih sredstev


Investitor je pred gradnjo oddal vlogo za pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada za gradnjo pasivne hiše. V Jelovici smo mu pomagali pri izpolnjevanju vloge, saj je predložil vso potrebno dokumentacijo, vključno s phpp izračunom porabe hiše in specifikacijo elementov hiše na podlagi razpisanih zahtev za pasivno gradnjo. V Eko skladu so vlogo potrdili kot popolno in zanj rezervirali sredstva.

Ob zaključku gradnje bo lastnik na Eko sklad poslal izjavo o zaključku naložbe, uspešno opravljen test zrakotesnosti hiše, ki ga izdelamo v Jelovici ter ostala dokazila, kot so fotografije hiše, dokazila o vgrajenih materialih, itd.

Natančna izdelava hiše Jelovica


Lesena hiša Trend 182 je obiskovalce prepričala s svojo prostornostjo v dveh etažah in veliko svetlobe v prostorih. Posebej so bili navdušeni nad dobro izvedbo hiše in detajlov, ki običajno nove lastnike lesenih montažnih hiš najbolj skrbi. Poleg ogleda hiše so svetovalci Jelovice podali praktične nasvete o korakih gradnje in izbiri optimalne energijske učinkovitosti hiš glede na naravne danosti in materiale.

Hvala vsem, ki ste nas obiskali. Naslednji dan odprtih vrat hiše Jelovica bo v soboto, 15.11. 2014 v Škofji Loki.Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Pogoji FB nagradne igre

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Ostale novice

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?