Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >
Škofja Loka, 14.12.2010
Tudi letos so bili otroci zaposlenih vabljeni na srečanje z Dedkom Mrazom, ki jim je v vabilu naročil, naj mu vsak nariše svojo sanjsko hišo.

Jelovica - dedek mrazJelovica - dedek mraz

Na srečanje je prišlo več kot 90 otrok s svojimi starši in polna Kristalna dvorana v Škofji Loki je za eno uro postala dežela brezmejnih sanj deklice Marte. Po plesni pravljici so otroci s petjem priklicali decembrskega moža z darili in ni jih razočaral. Razveselil se je njihovih risb, ki so bile, kot jih je pohvalil, zelo ustvarjalne, hiše pa zanimive in lepo narisane. Nekaj otrok je povabil na oder, vsem pa kasneje razdelil različna darila.






V želji, da se spet srečajo, so Dedku Mrazu naročili, naj jim naslednje leto sporoči, kdaj pride. Z veseljem bodo še kaj narisali. Nastalo je več kot 80 zanimivih risbic in nekaj najboljših bomo v Jelovici nagradili.


 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?