Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Eko subvencije 2019

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica po prejemu nagrade za pasivni vrtec Preddvor danes slavnostno predaja ključ lesenega vrtca v Markovcih

Vrtec v Markovcih

Jelovica, ki je na otvoritvi sejma DOM 2013 prejela nagrado Zelena misija za leseni pasivni vrtec Preddvor, danes županu Občine Markovci slavnostno predaja v uporabo nov lesen vrtec. Objekt, doslej njihov največji, obsega 2.000 m2 v dveh etažah, je za Jelovico, ki sodi med najizkušenejše ponudnike nizkoenergijske lesene gradnje, že sedmi velik javni objekt v dveh letih, ki jih je zaključila uspešno in v dogovorjenih rokih. Vrtec je sofinanciran s pomočjo nepovratnih sredstev Eko sklada, zanj je pridobljena energetska izkaznica, saj je energijsko učinkovit.
 

Vrtec Markovci že osmi izobraževalni lesen objekt

Po uspešno izvedenih vrtcih v Šentrupertu, Kamniku, Divači, Trzinu, Preddvoru, šoli v Izoli ter večjemu prizidku vrtca v Domžalah, je vrtec v Markovcih že osmi vzgojno izobraževalni objekt, ki jih je Jelovica postavila v preteklih dveh letih. V vseh primerih gre za energijsko učinkovite lesene objekte, narejene iz lesa in okolju prijaznih materialov v povezavi z drugimi sodobnimi tehnologijami. S tem se na inovativen način dosega optimalno in kvalitetno bivanje otrok, kar Jelovico uvršča med ponudnike z največ izkušnjami pri zahtevni nizkoenergijski leseni gradnji.  

Z današnjim slavnostnim odprtjem novega vrtca Občina Markovci, predvsem pa otroci in vzgojiteljice pridobivajo tehnološko dovršen objekt, ki je bivanju prijazen in se odlično umešča v okolje. Jelovica, kot glavni izvajalec del vrtec predaja popolnoma opremljen, vključno z ureditvijo zunanjih igrišč. Dela so bila opravljena pred dogovorjenimi roki, kar kaže na strokovno in dobro projektno vodenje.

Nov vrtec v Markovcih z več kot 2.000 m2 uporabne površine

Tokrat gre spet za velik in lep objekt, ki meri skoraj 2.000 m² v dveh nivojih, z devetimi igralnicami nadstandardne kvadrature, osrednjim športnim prostorom, delilno kuhinjo ter servisnimi prostori. Vrtec je izdelan v nizkoenergijskem standardu z porabo energije manj kot 25kW/h. Vrtec je delno financiran s pomočjo nepovratnih sredstev Ekosklada, zato je zanj izdelana tudi energetska izkaznica. Nov devetoddelčni vrtec je po besedah župana občine Markovci, največja infrastrukturna investicija v zgodovini te občine, vredna dobra dva milijona evrov.

Vrtec v Markovcih

V Jelovici, kjer imajo s postavitvijo lesenih hiš in velikih objektov najdaljše izkušnje pri nas, so ob otvoritvi sejma DOM 2013 prejeli nagrado Zelena misija za leseni pasivni vrtec Preddvor, ki predstavlja primer dobre prakse energijsko varčne lesene gradnje, ki jo je možno ponoviti večkrat v Sloveniji. Z vrtcem Markovci v Jelovici uspešno dokazujejo prav to trditev strokovne komisije.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Pogoji FB nagradne igre

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

več >

Ostale novice

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe

Na podlagi 34. člena Zakona o prevzemih (ZPre-1), uprava ciljne družbe JELOVICA, lesna industrija d.d., objavlja naslednje mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe.

več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?