Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Eko subvencije 2017 - 2018

Eko sklad objavil nov razpis za dodeljevanje eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica na Sejmu DOM z novimi energijsko varčnimi linijami hiš in oken

Jelovica na Sejmu DOM letos predstavlja številne novosti; nove linije hiš, nove modele in barve lesenih oken in vrat. V sklopu sejemske predstavitve bodo potekali manjši dogodki in kratka predavanja o aktualnih temah sodobne gradnje z lesom, energijsko varčnih izdelkih in energetskih prenovah.
Hiša JelovicaSkupina Jelovica, Jelovica Hiše in Jelovica Okna, se bo na letošnjem sejmu DOM, ki se odpre v torek, 8. marca, predstavila na 132m2 velikem razstavnem prostoru s številnimi novostmi. Z novim načinom oblikovanja sodobne hiše, ki je grajena okolji človeka in njegovih potreb, želja in potrebe družine, kjer v Jelovici izhajajo iz svojih 60-letnih izkušenj oblikovanja hiš. Z novo linijo hiš dvojčkov, ki so inovativen način, bo letos njihova ponudba zelo pestra.

Premierno bo Jelovica predstavila nove tehnološke rešitve in kreativne dizajne energijsko varčnih oken v liniji Natur Design in liniji Color Design, ki sta prilagojeni različnim arhitekturnim konceptom in rešitvam notranjega dizajna.  Jelovica premierno predstavlja novo tehnološko, ekološko in oblikovno rešitev z ekstravagantnim oknom JeloGlass. Na sejmu bo predstavljeno tudi najbolj prodajano okno v letu 2010, energijsko varčno okno Ekoterm, ki ga Jelovica nudi v paketu energetske prenove ob javnem pozivu Eko sklada RS. Številne novosti so tudi v svojih linijah vhodnih in notranjih vrat.

Letos je močan tudi poudarek sejemske predstavitve Jelovice na energetskih prenovah, tako celotne hiše ali le menjave oken, kjer Jelovica ponuja nekaj paketov prenove hiš za večjo energijsko varčnost.  

V sklopu razstavnega prostora bodo večkrat na dan in vse dni sejma potekala različna krajša predavanja o aktualnih temah: lesu, kot enemu najboljših materialov za ustvarjanje zdrave bivanjske klime o energetsko varčnih izdelkih, o novostih.

»Sejem DOM, ki ga je lani obiskalo prek 55.000 ljudi je odlična priložnost za osveščanje širše javnosti o pomenu energetske učinkovitosti v vsakdanjem življenju in pomenu lesa, kot naravnega in okolju prijaznega materiala, ki ustvarja odlično bivanjsko klimo,«, je dejal Gregor Benčina. »Novosti na področju sodobnih hiš in stavbnega pohištva nas tako, tudi kot zeleno družbo, postavljajo med vodilne ponudnike okolju in človeku prijaznih izdelkov.«
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Pogoji FB nagradne igre

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

več >

Ostale novice

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe

Na podlagi 34. člena Zakona o prevzemih (ZPre-1), uprava ciljne družbe JELOVICA, lesna industrija d.d., objavlja naslednje mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe.

več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?