Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

Trusted Brand 2021

Trusted Brand 2021

 
 

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.


Med ponudniki oken slovenski potrošniki najbolj zaupajo Jelovici 

Neodvisna raziskava Trusted Brand potrjuje, da med ponudniki oken slovenski potrošniki najbolj zaupajo Jelovici, ki se ponaša s 115-letno tradicijo razvoja in oblikovanja energijsko varčnih oken najvišje kakovosti. Jelovici je vgradnjo oken zaupalo že preko 100.000 slovenskih gospodinjstev in gospodarskih družb. 


Kupci cenijo visoko kakovost in trajnost oken Jelovica 

Jelovica si je naziv najbolj zaupanja vredne znamke prislužila z načrtnim vlaganjem v razvoj inovativnih rešitev na področju stavbnega pohištva, nenehnih izboljšav vgradnje elementov v skladu s sodobnimi gradbenimi smernicami ter kakovostnih storitev, ki so skladne s potrebami strank. Kupci in investitorji cenijo visoko kakovost in trajnost oken Jelovica, kar potrjuje tudi izjemno pozitiven odziv na novosti v ponudbi, kot je okenski vgradni sistem Jelofuture. Slednji je inovativna arhitekturna rešitev na področju stavbnega pohištva. Jelofuture ni samo les-alu okno, pač pa celovit inovativni okenski vgradni sistem, ki v gradnjo vnaša povsem novo dimenzijo. Okna je mogoče vgraditi, ko so notranji ometi in fasada že končani, tako da se lahko celoten čas gradnje precej skrajša. Jelofuture je s svojimi izjemnimi toplotnimi lastnostmi namenjen najbolj zahtevnim kupcem, ki želijo učinkovito prispevati k zmanjšanju porabe energije v objektih, obenem pa prisegajo na les in naravne materiale. 
 
Tudi zato ne preseneča, da oknom Jelovica zaupa več kot 100.000 Slovenk in Slovencev, ki so jim pomembne vrednote zdravje, ekologija, zanesljivost in inovativnost.
»V Jelovici smo zavezani neprestanemu iskanju naprednih rešitev na področju razvoja energijsko varčnega stavbnega pohištva, ki je obenem trajno in okolju prijazno. Lesena in les-alu okna nenehno posodabljamo in tako zagotavljamo njihovo trajnost in najvišje vrednosti energijske varčnosti. Hkrati z intenzivnimi inovacijami na področju stavbnega pohištva postavljamo nove smernice razvoja sodobne energijsko varčne in okolju prijazne gradnje,« je ob prejemu znaka Trusted Brand povedal Igor Gasparič, direktor podjetja Jelovica d.o.o.


Neodvisna potrošniška raziskava Trusted Brand v 2021 

Potrošniška raziskava Trusted Brand 2021 o zaupanju v blagovne znamke je v sodelovanju z inštitutom za raziskovanje trga in medijev, Mediana, potekala že petnajsto leto. Letošnja raziskava je prinesla pomembno novost, saj je bila razširjena na reprezentativni vzorec celotne populacije v Sloveniji. Več tisoč sodelujočih v raziskavi je presojalo različne kategorije, med drugimi tudi okna. Kot vsako leto je bil cilj raziskave ugotoviti, katerim blagovnim znamkam, podjetjem, organizacijam in osebnostim Slovenci najbolj zaupajo. Odločili so, da med ponudniki oken najbolj zaupajo blagovni znamki Jelovica.
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Ostale novice

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?