Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica okna na mednarodnem sejmu v Gradcu


Mednarodni gradbeni sejem Hauslbauer v Gradcu2. februar - 5. februar 2012
Hala A - razstavni prostor 320

Podjetje Jelovica okna bo svoja okna in vrata predstavila na mednarodnem gradbenem sejmu HÄUSLBAUER v Gradcu, ki bo potekal med 2. in 5. Februarjem 2012.

Premierna predstavitev novih modelov energijsko varčnih oken
okna Jelovica

Prva sejemska predstavitev podjetja vas bo pričakala s številnimi novostmi in presenečenji na področju razvoja energijsko varčnih lesenih oken in novih dizajnov vrat.

 

Poudarek predstavitve Jelovica okna bo na inovativnih rešitvah izpolnjevanja vse večjih zahtev po energijski varčnosti oken. Trendi razvoja gredo v smeri uporabe naravnih, okolju in človeku prijaznih materialov, kjer je nujno izpostaviti naraščajoči trend uporabe lesenih oken in vrat v gradbeništvu. Lesena okna, ki jih v Jelovici proizvajamože več kot stoletje, so oblikovana v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in zahtevami po energijski varčnosti, obenem pa pri oblikovanju oken na prvo mesto postavljamo želje in zahteve naših strank. Tu velja v ospredje postaviti praktičnost in trajnost produktov, dizajn po meri okusa posameznika in ne nazadnje prilagodljivost ponudbe oken in vrat individualnim zahtevam.

okna Jelovica

 

Nove teksture, barve in dizajni notranjih in vhodnih vrat

Na sejmu bomo predstavili tudi novo linijo lesenih notranjih vrat. Prvič bomo javnosti predstavili nova vhodna vrata iz linije Premium in Elegance, ki linijo vhodnih vrat Jelovica zaključujeta sširoko paleto tekstur, barv in dizajnov.

Vrata Jelovica

 

Mednarodni gradbeni sejem v Gradcu je največji gradbeni sejem na jugu Avstrije. Na 33.000 kvadratnih metrih razstavnih površin se bo v začetku leta 2012 predstavilo preko 450 razstavljavcev različnih produktov in storitev za dom in gradnjo.

 

Kako do sejma v Gradcu?

Messecenter Graz

Messeplatz 1

Graz 6

Avstrija

več o sejmu v Gradcu najdete na www.messe-graz.at

Sejem Hauslbauer v Gradcu


 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?