Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije 2019

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica partner Planice do 2018

Planica

Šenčur, 5.3.2015

V naslednjih štirih letih bo Jelovica podpirala največji športni dogodek pri nas in posredno pomagala pri razvoju smučarskih skokov. 

V družbi Jelovica smo z Organizacijskim komitejem Planice podpisali pogodbo za sodelovanje na tekmovanjih FIS v smučarskih skokih v Planici do leta 2018. S svojo odločitvijo v družbi s 110-letno tradicijo potrjujemo, da podpiramo razvoj slovenskega športa. V naslednjih štirih letih bomo tako podprli vse dogodke in promocijo smučarskih skokov v Planici. Športni dogodek, ki vsako leto privabi na tisoče domačih in tujih športnih navdušencev, spada med največjega pri nas in pripomore tudi za promocijo države v Evropi in svetu. 

Za Jelovico, ki proizvaja energijsko varčne izdelke, lesene hiše in nizkoenergijska lesena okna, je vsakoletni dogodek v Planici pomemben iz večih razlogov. Prisotnost je, poleg podpore slovenskemu športu, odlična priložnost za sklepanje novih poslovnih stikov ter utrjevanje obstoječih. V družbi si namreč želimo, da bi naši poslovni partnerji iz tujine spoznali Slovenijo.   
»Veseli nas, da bomo del planiške zgodbe o uspehih v skakalnem športu tudi v Jelovici, saj že vrsto let podpiramo tako najboljše športnike v posameznih panogah, kot tudi odmevne športne dogodke«, je ob podpisu pogodbe povedal Gregor Benčina, predsednik uprave Jelovica d.d. 
»Verjamemo, da lahko tudi na tak način pripomoremo k promociji naše družbe na ključnih trgih in se predstavimo kot kredibilen sogovornik za nove projekte.«  

Kot družbeno odgovorno podjetje smo v  preteklosti vedno podpirali domače športnike, ki dosegajo vrhunske rezultate na najvišjih tekmovanjih. Sodelovali smo z dobitnico biatlonske olimpijske medalje in drugimi športniki, predvsem pa zaradi svoje zelene usmeritve podpiramo športe in dogodke, ki so naravi prijazni.  
Planica

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Pogoji FB nagradne igre

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Ostale novice

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?