Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije 2019

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica v Ukrajini podpisala novo pogodbo o postavitvi sodobnih vil

Šenčur, 10. 10. 2011

Jelovica bo 11. 10. 2011, ob obisku Predsednika Republike Slovenije dr. Danila Türka, z gospodarsko delegacijo v Ukrajini, s svojim partnerjem v Kijevu podpisala novo pogodbo za postavitev sodobnih vil lesene gradnje in tako postavila nov mejnik v sodelovanju z dosedanjim ukrajinskim partnerjem.

Jelovica, ki na Ukrajinskem trgu aktivno deluje že več let, bo v okviru gospodarske delegacije, ki spremlja obisk Predsednika Republike Slovenije dr. Danila Türka, na Poslovni konferenci Slovenije in Ukrajine v Kijevu, uspešno zaključila letošnji izkupiček prodaje svojih izdelkov na tujih trgih tudi s podpisom nove pogodbe za izdelavo in postavitev večjih, sodobno grajenih vil.

»Ukrajina je za Jelovico, ki večino izdelkov izvozi na zahtevna zahodnoevropska tržišča, pomemben trg tako zaradi svoje lege, kot zaradi svoje velikosti in predstavlja velik potencial. Ker zagotavljamo evropsko kvaliteto, so naši izdelki, sodobne hiše in lesena okna vse bolj cenjeni tudi pri zahtevnih ukrajinskih kupcih, ki si želijo velikih, razkošnih objektov. Nov projekt predstavlja postavitev večjih vil v okolici Kijeva in predstavlja nov mejnik v našem delovanju na ukrajinskem trgu, Jelovica pa tako utrjuje položaj največjega slovenskega izvoznika na področju nizkoenergetske gradnje« je pred podpisom pogodbe povedal Gregor Benčina, predsednik Upravnega odbora Jelovice d.d.

Jelovica v Ukrajini prek svojega partnerja na različnih projektih uspešno posluje že skoraj 10 let. V tem času so v Jelovici izdelali in postavili veliko število sodobnih hiš. Večinoma gre za večje in zahtevnejše objekte lesene gradnje, ki so na ukrajinskem trgu dobro sprejeti tudi zaradi visoke kvalitete in zanesljivosti dobave, ki jo v Jelovici zagotavljajo tako na domačem, kot na tujih trgih.

Montažna hiša Jelovica v Ukrajini
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Pogoji FB nagradne igre

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Ostale novice

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?