Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije 2019

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica uspešno predstavila novosti na Sejmu DOM 2011

Jelovica se je na Sejmu DOM, ki se je zaključil včeraj v Ljubljani, uspešno predstavila kot zelena družba, ki je odgovorna do narave in okolja. S svojimi novimi produkti na področju sodobnih hiš, oken in vrat poudarjajo energetsko varčnost, naravne in okolju prijazne materiale. Z obiskom so v skupini Jelovica zadovoljni, saj so na velikem razstavnem prostoru potekale številne aktivnosti, svetovanja pri izbiri izdelkov in predavanja. Ob otvoritvi sejma se je pri njih zadržal tudi predsednik dr. Danilo Türk.
Jelovica na sejmu DomSkupina Jelovica se je letos na Sejmu DOM, ki je trajal od 8. do 13. marca v Ljubljani, predstavila kot zelena družba, ki je odgovorna od narave in okolja. Prejela je Znak kakovosti v graditeljstvu, ki ga podeljuje Gradbeni inštitut ZRMK in sicer za montažo oken in vrat lastne proizvodnje pridobilo že drugič in sicer za montažo oken zunanjih vrat, senčil, polic, komarnikov in panoramskih sten.
Obisk predsednika Sejem DomJelovica je uspešno predstavila nove produkte, ki so energetsko varčni, iz naravnih in okolju prijaznih materialov. Z novim načinom oblikovanja hiše po meri človeka oziroma družine in njihovih potreb pri Jelovici predstavila svoj inovativen pristop do stranke. Pri novi linijo hiš dvojčkov so poželi precej zanimanja.
Nove tehnološke rešitve in kreativni dizajni energijsko varčnih oken in vrat postavljajo Jelovico med najboljše ponudnike tudi na področju stavbnega pohištva. V letu 2011 strankam ponujajo okna linijah Natur Design in Color Design, ki sta prilagojeni različnim arhitekturnim konceptom in rešitvam notranjega dizajna. Na sejmu do prvič predstavili novo oblikovno rešitev z ekstravagantnim oknom JeloGlass.
Okna JelovicaLetos so na razstavnem prostoru Jelovice, poleg svetovanja pri izboru produktov, potekale številne aktivnosti in krajša predavanja o energetskih prenovah, energetsko varčnih izdelkih, sodobni gradnji z lesom ter novih linijah oken in hiš Jelovica. V sklopu Dneva z arhitekti, ko so predavali gostje, arhitekti Tomaž Krušec, Rupert Gole in Špela Kryžanowski, je bil predstavljen tudi nov Arhitekturni vodič za konstruiranje hiše v sistemih Jelovica. Prvič so prikazali tudi projekt Vitalne hiše.
Arrhitekturno svetovanje
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Ostanimo zdravi

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka. več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Pogoji FB nagradne igre

več >

Ostale novice

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?