Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije 2019

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Naj manager Jugovzhodne in Srednje Evrope prvi mož Jelovice

Sarajevo, 1. julij 2010

Predsednik upravnega odbora Jelovice Gregor Benčina je včeraj na slavnostni prireditvi v Sarajevu prejel nagrado za naj managerja Jugovzhodne in Srednje Evrope. Prestižno priznanje »Najmanager 2010«, ki ga že dvaindvajset let podeljuje mednarodna žirija Neodvisne agencije za izbor in promocijo menedžerjev, je bila ob zaključku tradicionalnega mednarodnega poslovnega foruma v Sarajevu, podeljena za preobrazbo stare industrijske družbe v sodobno tehnološko podjetje, predsedniku upravnega odbora Skupine Jelovica.

»Vesel sem, da so bila moja prizadevanja za prenovo in razvoj Jelovice tako visoko nagrajena. Obenem nagrado smatram kot dodatno potrditev, da skupaj s sodelavci vodimo družbo v pravo smer in tako bodo naša prizadevanja v okviru Skupine Jelovica tudi v prihodnje usmerjena v trajnostni razvoj, uporabo ekoloških materialov in ustvarjanje novih smernic razvoja na področju proizvodnje energijsko varčnih hiš, oken in vrat« je ob prejemu nagrade povedal Gregor Benčina, ki ob tem ni pozabil poudariti pomena vseh zaposlenih pri razvoju družbe.

Agencija za izbor in promocijo menagerjev je edina globalna in neodvisna organizacija na področju regije jugovzhodne in srednje Evrope, ki letos nagrado podeljuje že dvaindvajsetič. Na osnovi strogih kriterijev in analize konkretnih rezultatov, je mednarodna žirija tokrat pregledala preko 2.200 nominacij in predlogov za dodelitev prestižnega priznanja. Nagrado ki je uvrščena med najuglednejša priznanja v svetu managerjev so v preteklosti prejeli voditelji družb, kot so Agrokor, Prevent, Zepter, Comtrade, SCT.

Nagrada »Najmanager regije« je že v sedemdesetih letih postala globalno merilo uspeha menedžerjev in podjetij. Regionalni dogodek poteka vsako leto julija v Sarajevu, kjer ob poslovni konferenci poteka tudi svečana podelitev največjega mednarodnega priznanja za Jugovzhodno in Srednjo Evropo (Evropski Manager).

Za nagrajence tega priznanja je po prejemu nagrade poseben sprejem priredil tudi predsednik Bosne in Hercegovine Haris Silajdžić, ki se je ob tem z nagrajenci pogovoril o prihodnjih gospodarskih perspektivah, kjer je predsednik upravnega odbora Skupine Jelovica Gregor Benčina še posebej izpostavil potrebo po skrbi za okolje, pomen uporabe naravnih obnovljivih virov ter prednosti energetsko varčnih proizvodov za prihodnost nase družbe, ki se v času globalne gospodarske krize nahaja pred novimi razvojnimi izzivi.Skupina Jelovica
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Pogoji FB nagradne igre

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Ostale novice

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?