Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >
Sejem MEGRA v Gornji Radgoni
29. marec - 2. april 2011

Vljudno vabljeni na razstavni prostor Gradbenega inštitura ZRMK, ki predstavlja dobitnike priznanj ZNAK KAKOVOSTTI V GRADITELJSTVU, ZKG.

Lesena okna Jelovica

Okna Jelovica se na sejmu Megra predstavlja kot dobitnik priznanja ZKG za MONTAŽO ZUNANJEGA STAVBNEGA POHIŠTVA. Jelovica je znak kakovosti za montažo oken in vrat lastne proizvodnje pridobilo že drugič in sicer za montažo oken, zunanjih vrat, senčil, polic, komarnikov in panoramskih sten. Tradicija podeljevanja priznanj Znak kakovosti v graditeljstvu, ZKG, sega v leto 1997, ko je na sejmu Megra v Gornji Radgoni Gradbeni inštitut podelil prve certifikate kakovosti.

Več o sejmu MEGRA>>

Jelovica je za obiskovalce sejma pripravila posebno presenečenje

Na razstavnem prostoru Gradbenega inštituta ZRMK vas Jelovica pričakuje z nagradno igro, ki bo tri srečne dobitnike razveselila z NOVIMI ENERGIJSKO VARČNIMI OKNI JELOVICA.

Nagradni kupon čitljivo izpolnite in oddajte v skrinjico na sejemskem prostoru. Morda boste prav vi srečni dobitnik novih oken Jelovica.

Več o nagradni igri>>
Okna Jelovica - akcija na sejmu MEGRA
okna Jelovica - certifikati kakovosti

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?