Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Sejem Dom 2017

Jelovica od 7. do 12. marca na sejmu Dom na Gospodarskem razstavišču.
več >

Eko subvencije 2016

Eko sklad objavil nov razpis za dodeljevanje eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Skupina Jelovica je vodilni slovenski proizvajalec energijsko varčnih lesenih hiš, oken in vrat, z več kot 100-letno tradicijo. Z nakupom 100% lastniškega deleža v družbi Slovenijales trgovina Jelovica pridobiva še pomembnejšo in konkurenčnejšo vlogo na slovenskem trgu.S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. Tako bodo trgovskemu podjetju s 60-letno tradicijo sredi februarja 2017 pridruženi vsi prodajno storitveni centri (PSC) Jelovica. Istočasno bo pod okrilje mreže Slovenijales trgovine prešla tudi celotna ekipa Jelovice oken za izvedbo storitev.

Poleg tradicionalnih prodajnih centrov Slovenijales trgovine v Ljubljani (2x), Celju, Mariboru in Murski Soboti se bodo v nekoliko drugačni, specialistični obliki za prodajo stavbnega pohištva Slovenijales centri po novem nahajali še v Kranju, Novem mestu, Novi Gorici, Ljubljani in Škofji Loki. S tem korakom bomo pod nazivom HOBBY vzpostavili trgovsko mrežo, specializirano za prodajo z lesom povezanih izdelkov, ki bo že na začetku imela kar 10 lokacij po celotni Sloveniji, predvidene pa so tudi nadaljnje širitve. Z blagovno znamko Jelovica bomo tako tudi nadalje krepili pozicijo vodilnega proizvajalca kakovostnih oken in vrat, z blagovno znamko Slovenijales pa bomo ponovno vzpostavili široko razvejano mrežo HOBBY trgovin po Sloveniji.

V večjih prodajnih centrih HOBBY bo na voljo ploskovni material, pohištvo, okovje in pritrdilni material, stenske in talne obloge, notranja vrata, gradbeni material ter drugi lesni izdelki, v nadaljevanju pa bo vse večji poudarek tudi na zunanjem stavbnem pohištvu ter z njim povezanimi izdelki, kot so garažna vrata, senčila, police ipd.

Pomemben del dejavnosti trgovin HOBBY bo predstavljala tudi izvedba različnih vrst storitev, katerih nabor bo s prenosom dejavnosti montaže še dodatno razširjen. V okviru prodajnih centrov HOBBY bo tudi nadalje, tako kot do sedaj v okviru PSC Jelovica, zagotovljena celovita izvedba storitev od svetovanja in izmer do demontaže, odvoza ter strokovne vgradnje novega stavbnega pohištva Jelovica.
Dodatno bo v nekaterih specializiranih lokacijah prišlo do dopolnitve oziroma razširitve prodajnega progama s sorodnimi programi, kar bo še dodatno povečalo našo konkurenčnost na trgu.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

več >

Ostale novice

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe

Na podlagi 34. člena Zakona o prevzemih (ZPre-1), uprava ciljne družbe JELOVICA, lesna industrija d.d., objavlja naslednje mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe.

več >

Obvestilo o pridobitvi kvalificiranega deleža

Zainteresirano javnost obveščamo, da je družba EBS Group d.o.o., Prešernova 19, Kranj, dne 12.5.2016 pridobila 400.000 navadnih imenskih delnic izdajatelja Jelovica d.d. več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Ponedeljek, 11.4.2016

23. Skuščina delniške družbe Jelovica d.d. bo v sredo, 11.05.2016, ob 12.00 v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor. več >

Nov razpis Eko sklada

Ljubljana, 4.3.2016

Eko sklad je 4. marca objavil nov razpis za dodeljevanje neporatnih finančnih spodbud občanom za obnovo starejših stanovanjskih stavb. Eko subvencije je mogoče pridobiti tudi pri menjavi starega stavbnega pohištva z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni. več >

Eko subvencije 2016

Eko sklad tudi v letu 2016 nadaljuje z dodeljevanjem nepovratnih finančnih spodbud občanom za obnovo starejših stanovanjskih stavb. Eko subvencije je mogoče pridobiti tudi pri menjavi starega stavbnega pohištva z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni. več >

Eko sklad podaljšal veljavnost nekaterih javnih pozivov


Ljubljana, 29.12.2015

Novo! Eko sklad podaljšal veljavnost javnih pozivov za nepovratne finančne spodbude in posojila za projekte s področja obnovljivih virov energije (OVE) in učinkovite rabe energije (URE), in sicer vse do objave novih javnih pozivov v letu 2016.

več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?