Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije 2019

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Skupina Jelovica je vodilni slovenski proizvajalec energijsko varčnih lesenih hiš, oken in vrat, z več kot 100-letno tradicijo. Z nakupom 100% lastniškega deleža v družbi Slovenijales trgovina Jelovica pridobiva še pomembnejšo in konkurenčnejšo vlogo na slovenskem trgu.S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. Tako bodo trgovskemu podjetju s 60-letno tradicijo sredi februarja 2017 pridruženi vsi prodajno storitveni centri (PSC) Jelovica. Istočasno bo pod okrilje mreže Slovenijales trgovine prešla tudi celotna ekipa Jelovice oken za izvedbo storitev.

Poleg tradicionalnih prodajnih centrov Slovenijales trgovine v Ljubljani (2x), Celju, Mariboru in Murski Soboti se bodo v nekoliko drugačni, specialistični obliki za prodajo stavbnega pohištva Slovenijales centri po novem nahajali še v Kranju, Novem mestu, Novi Gorici, Ljubljani in Škofji Loki. S tem korakom bomo pod nazivom HOBBY vzpostavili trgovsko mrežo, specializirano za prodajo z lesom povezanih izdelkov, ki bo že na začetku imela kar 10 lokacij po celotni Sloveniji, predvidene pa so tudi nadaljnje širitve. Z blagovno znamko Jelovica bomo tako tudi nadalje krepili pozicijo vodilnega proizvajalca kakovostnih oken in vrat, z blagovno znamko Slovenijales pa bomo ponovno vzpostavili široko razvejano mrežo HOBBY trgovin po Sloveniji.

V večjih prodajnih centrih HOBBY bo na voljo ploskovni material, pohištvo, okovje in pritrdilni material, stenske in talne obloge, notranja vrata, gradbeni material ter drugi lesni izdelki, v nadaljevanju pa bo vse večji poudarek tudi na zunanjem stavbnem pohištvu ter z njim povezanimi izdelki, kot so garažna vrata, senčila, police ipd.

Pomemben del dejavnosti trgovin HOBBY bo predstavljala tudi izvedba različnih vrst storitev, katerih nabor bo s prenosom dejavnosti montaže še dodatno razširjen. V okviru prodajnih centrov HOBBY bo tudi nadalje, tako kot do sedaj v okviru PSC Jelovica, zagotovljena celovita izvedba storitev od svetovanja in izmer do demontaže, odvoza ter strokovne vgradnje novega stavbnega pohištva Jelovica.
Dodatno bo v nekaterih specializiranih lokacijah prišlo do dopolnitve oziroma razširitve prodajnega progama s sorodnimi programi, kar bo še dodatno povečalo našo konkurenčnost na trgu.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Pogoji FB nagradne igre

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Ostale novice

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe

Na podlagi 34. člena Zakona o prevzemih (ZPre-1), uprava ciljne družbe JELOVICA, lesna industrija d.d., objavlja naslednje mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe.

več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?