Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije 2019

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica na sejmu DOM o rešitvah za kulturo bivanja prihodnosti


Šenčur, 7. 3. 2012

Jelovica na Sejmu Dom, ki na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani poteka od 6. do 11. marca 2012, predstavlja svoje najnovejše rešitve za kulturo bivanja danes in za naslednje rodove. Poleg energijske varčnosti, so pri izdelavi hiš, oken in vrat pomembni tudi visoko kvalitetni izdelki in sodoben dizajn. Jelovica svojo tradicijo nadgrajuje z inovativnimi rešitvami za novo kulturo bivanja.

Družba Jelovica se na letošnjem Sejmu Dom predstavlja kot sodobna družba z odgovornostjo do narave. Naravni materiali, funkcionalnost in sodobna oblika njenih izdelkov, hiš, oken in vrat v zadnjih letih vse pomembneje prispeva k boljšem bivanju. S sodobnim dizajnom in inovativnimi rešitvami tehnologije, predvsem pa s poudarkom na energijski varčnosti družba Jelovica na letošnjem Sejmu Dom predstavlja svoje usmeritve k bivanjski kulturi za prihodnost.

V Paviljonu Jelovica na 130 m2 so predstavljeni najnovejši trendi energijsko varčnih in okolju prijaznih lesenih izdelkov, s katerimi si družba prizadeva za visoke standarde bivanja.

Poudarek letošnje sejemske predstavitve družbe je na novih oblikah in funkcionalnost hiš Jelovica, ki imajo v Sloveniji najdaljšo tradicijo. Izbrani projekti 70-letnega ustvarjanja predstavljajo prek oblik hiše nekoč in danes, obenem pa nakazujejo usmeritev za prihodnost z vitalno hišo. Lesena montažna hiša Jelovica ni tipska, pač pa narejena po meri in funkcionalna glede na način bivanja. Prednost hiš, izdelanih v Jelovici je v uporabi visoko kvalitetnih materialov, izvedbi sodobne arhitekture in prilagodljivosti ponudbe.
Jelovica svojo dolgo tradicijo izdelave lesenih oken in vrat nadgrajuje z tehnološkimi rešitvami in sodobnim dizajnom novih linij eko oken Ekostar in pasivnim oknom Jelopasiv. Premierno predstavljajo tudi novi liniji lesenih vhodnih vrat v kombinaciji z aluminijem Futura Premium in Futura Elegance. Trendi na področju notranjih vrat gredo predvsem v smeri vidne teksture lesa in igre kombiniranja različnih materialov.

Jelovica se kot zelena družba z razvojem energijsko varčnih in okolju prijaznih lesenih hiš, oken in vrat uvršča med vodilne proizvajalce v regiji. Večino svojih izdelkov izvozi na zahtevne tuje trge, kjer je za svoje izdelke pridobila ustrezne certifikate: CE, Minnergie in Klimahaus. Paviljon Jelovica obiščite v dvorani A.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Najsodobnejša proizvodnja oken

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. več >

Ostanimo zdravi

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka. več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Ostale novice

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?