Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Eko subvencije 2017 - 2018

Eko sklad objavil nov razpis za dodeljevanje eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

V soboto odprta vrata lesene hiše JelovicaV soboto, 21.6.2014, bomo v naselju Škrjančevo pri Radomljah predstavili nizkoenergijsko leseno hišo v velikosti 145 kvadratnih metrov. 

Lesena hiša  EVO 14 C Classic z dvokapno streho je, kljub klasični obliki, sodobno zasnovana. Hišo odlikuje izjemno funkcionalen tloris v pritličju in mansardi. Bivalni prostori imajo velike steklene površine in prehod na teraso. V pritličju je velik bivalni prostor s kuhinjo, jedilnim kotom in dnevno sobo v enem prostoru. V mansardi se nahajajo štiri sobe, garderobna niša in velika kopalnica. Spodaj je še manjši kabinet, sanitarije in servisni prostor. 

Hišo si oblikujete sami

Hiša Jelovica, ki bo predstavljena v soboto, je iz serije hiš EVO 14. Gre za modularno zasnovane hiše, kjer si stranka, poleg treh izpeljank tlorisa, sama izbere obliko strehe in dekorativne ali funkcionalne dodatke na hiši. Tokrat si je investitor izbral belo fasado, ki ji je dodal lesena macesnova okna in leseno macesnovo teraso s pergolo v naravni barvi. Na pergoli bo kasneje zasadil zeleno senčenje. 

Nasvet o energijsko varčni hiši

Obiskovalci se bodo lahko seznanili s prednostmi lesene montažne gradnje, svetovalci Jelovice pa bodo na voljo za praktične nasvete pri izbiri in postavitvi hiše. Zaradi lesa in naravnih izolativnih materialov, iz katerih hiše naredijo v Jelovici, je bivanje kakovostno in zdravo, stroški ogrevanja pa so izjemno nizki. Vse lesene hiše so visoko energijsko učinkovite, kar zagotavlja različna sestavo njihovih konstrukcijskih sistemov. Stranka se sama odloči, v koliko energijsko učinkoviti hiši želi bivati. Na voljo so energijsko varčna, nizkoenergijska ali pasivna izvedba. 

Hišo najdete v  naselju Škrjančevo pri Radomljah, ogled bo potekal med 10. in 17. uro. 

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Pogoji FB nagradne igre

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

več >

Ostale novice

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe

Na podlagi 34. člena Zakona o prevzemih (ZPre-1), uprava ciljne družbe JELOVICA, lesna industrija d.d., objavlja naslednje mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe.

več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?